KKO
MASCARÓ ha creat, juntament amb el reconegut Mestre xocolater ENRIC ROVIRA un destil·lat de cacau que evoca tot el sabor d’aquest fruit en estat pur.
Aquest destil·lat de cacau ha estat elaborat a partir de la destil·lació de faves de cacau de la collita 2007 originaris de la plantació “Terreiro Velho”, propietat del Sr. Claudio Corallo a la illa de Sâo Tomé e Principe.
TAST
Al ser un producte procedent d’una destil·lació i al no haver envellit en fusta, el color del KKO és totalment transparent.
Aroma intensa amb tota la potència d’aquest fruit amb notes a fruites tropicals.
En boca tenim un producte delicat i elegant però a la vegada potent en sabor. En post-gust apareixen unes certes notes torrades que prolonguen la seva presència en boca.
SERVEI
Pot prendre’s tant en fred com a temperatura ambient.
CONSUM
Es poden fer combinacions interessants tant en la elaboració de postres com en rebosteria.
És un destil·lat innovador ideal per la preparació de còctels.
En la seva elaboració hem col·laborat amb el reconegut mestre xocolater de Barcelona Enric Rovira, amb el qual hem creat un destil·lat de cacao a partir de “nibs” de la plantació Terreiro Velho de don Claudio Corallo a l’arxipèlag de Sao Tomé i Principe.
En tractar-se d’un producte que procedeix de la destil·lació dels “nibs”, prèviament macerats en alcohol, i que no ha envellit en fusta, el color de KKO és totalment transparent.
KKO és un clar exemple de la vocació de Mascaró per unir tradició i modernitat, recollint el llegat dels nostres antecessors i alhora aportant creativitat i renovació, en col·laboració amb reconeguts experts del sector per tal de crear productes únics i originals.
Recomanem gaudir de KKO, destil·lat de cacau, amb moderació.
Acompanyar la xocolata.
Incorporar en l’elaboració de postres i rebosteria.