Casa  /   BRANDI
  • Mascaró
  • You can enter slide name here

Brandi X.O. Ego

Brandi Narciso Unusual Blend

Brandi V.O. Fine Marivaux

Brandi Vintage

Brandi X.O. Cuvée Millenium

El brandi Mascaró és una de les nostres insígnies, un producte d’autor on un enòleg de la família controla tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins l’ampolla.

El raïm que treballem en les nostres finques al Penedès arriba al celler on el premsem per obtenir un vi que serà l’origen dels nostres brandies. El brandi és l’essència del vi, per això a Mascaró donem una importància cabdal a les matèries primeres en el seu procés d’elaboració.

A la nostra destil·leria, una de les poques destil·leries víniques que hi ha a Catalunya, transformem el raïm en brandi Mascaró seguint la tècnica de les dues destil·lacions, que és la que s’utilitza per elaborar el cognac, aconseguint així la millor fracció aromàtica per als nostres productes.

Un tret diferencial del brandi Mascaró és que destil·lem i envellim les diferents varietats de raïm i d’anyada per separat. L’envelliment es realitza, durant un període mínim de 3 anys, en barriques de roure francès, en petites partides per després elaborar els nostres brandies mitjançant un assemblatge o blend.

L’operació d’assemblatge del brandi Mascaró és artesanal i ha estat sempre realitzada per un membre de la família amb gran cura i professionalitat, per tal d’obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.

Com els antics alquimistes, hem estudiat i investigat fins a esdevenir experts en la destil·lació i elaboració de begudes espirituoses com el brandi i hem descobert que el millor és sempre el més natural. Per això afegim molt poc caramel i sucre als nostres brandies  (entre 3 i 5 gr/l), només el necessari per arrodonir suaument el pas en boca. Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi Mascaró pots seguir aquest enllaç.

 Tots els nostres brandies tenen una graduació alcohòlica de 40%Vol, que permet la total expressió de les aromes que la destil·lació i l’envelliment els han aportat.

 Per tal de gaudir-los en la seva màxima expressió aconsellem una temperatura òptima de servei d’entre 16 i 18 ºC i l’ús de copes tulipa de cristall per servir-los.