Cuvée Millenium
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat per controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració.
A la nostra destil·leria situada a Vilafranca del Penedès destil·lem pel Mètode de Doble Destil·lació vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona.
Les Holandes amb les que s’ha elaborat aquest Brandi han envellit durant 20 anys en barriques de roure francès tipus Allier. L’envelliment en aquest tipus de fusta diferencia aquest Brandi dels altres amb la seva personalitat.
TAST
Color or vell amb matisos caoba.
Aroma fina i cremosa. Les notes de fusta i destil·lat es fonen suaument.
En boca és saborós, equilibrat, amb notes de toffe i vernís. El final és suau i amb cos, concentrat i elegant.
SERVEI
Entre 16 i 18ºC
CONSUM
Gaudeixi’l en copes petites tipus tulipa, que perfilen la delicadesa d’aquests Brandies de llarga criança.
El raïm que utilitzem pels nostres brandies es premsa i es vinifica al nostre celler de forma diferent a la resta, ja que busquem vins de poc grau alcohòlic i alta acidesa amb les aromes pròpies de cada varietat.
Seguint el mètode de la doble destil·lació, destil·lem i envellim per separat les holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als nostres productes.
El brandi Narciso envelleix un mínim de 5 anys en barriques de roure Limousin, en un procés totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L’operació d’assemblatge o blend, la mescla de diferents holandes, és artesanal i ens permet obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.
Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi Narciso pots seguir aquest enllaç.
Recomanem gaudir del brandi amb moderació.
Acompanyar amb xocolata.
Regalar a qualsevol persona amant del brandi, especialment indicat com a regal per a pares i per a barmans.