Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat per controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració.
A la nostra destil·leria situada a Vilafranca del Penedès destil·lem pel Mètode de Doble Destil·lació vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona. El vi destil·lat rep el nom d’Holanda.
Els vins de diferents varietats es destil·len per separat, i envelleixen també per separat en barriques de roure francès de 300 litres.
A continuació el mestre destil·lador realitza la barreja dels diferents tipus d’Holandes que donarà com resultat d’aquest excel·lent Brandi.
TAST
Color or vell amb reflexos caoba.
Aroma potent, ric i amb suaus matisos a vainilla, especies i fina fusta. Estructurat i amb una complexitat interessant.
En boca és potent, amb notes cremoses, de fruits secs torrats i fons especiat. El final és suau i elegant, excel·lent equilibri i gran persistència.
SERVEI
Entre 16 i 18ºC
CONSUM
Per gaudir dels millors cigars
El raïm que utilitzem pels nostres brandies es premsa i es vinifica al nostre celler de forma diferent a la resta, ja que busquem vins de poc grau alcohòlic i alta acidesa amb les aromes pròpies de cada varietat.
Seguint el mètode de la doble destil·lació, destil·lem i envellim per separat les holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als nostres productes.
El brandi Ego envelleix un mínim de 8 anys en barriques de roure Limousin, en un procés totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L’operació d’assemblatge o blend, la mescla de diferents holandes, és artesanal i ens permet obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.
Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi Ego pots seguir aquest enllaç.
Recomanem gaudir del brandi amb moderació.
Un moment de reflexió, tranquilitat i silenci.
Regalar a qualsevol persona amant del brandi, especialment indicat com a regal per pares.