Unusual Blend
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat per controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració.
A la nostra destil·leria situada a Vilafranca del Penedès destil·lem pel Mètode de Doble Destil,lació vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona. El vi destil,lat rep el nom d’Holanda.
Els vins de diferents varietats es destil,len per separat, i envelleixen també per separat en barriques de roure francès de 300 litres.
A continuació el mestre destil·lador realitza la barreja dels diferents tipus d’Holandes, principalment de la varietat Ugni Blanc característica de la zona de Cognac, i que donarà lloc a aquest Brandi tan delicat i elegant.
TAST
Color àmbar amb matisos daurats.
Delicat aroma de vainilla i avellana sobre fons de suau destil·lat.
En boca és saborós, especiat, amb fins matisos de fusta. Llarga i agradable presència en boca
SERVEI
Entre 16 i 18ºC
CONSUM
És l’acompanyant ideal de la xocolata. Al fondre’s junts de manera harmònica en la boca mostren tot el seu esplendor.
Sorprenent per la seva delicadesa i versatilitat en les preparacions d’alta cocteleria.
El raïm que utilitzem pels nostres brandies es premsa i es vinifica al nostre celler de forma diferent a la resta, ja que busquem vins de poc grau alcohòlic i alta acidesa amb les aromes pròpies de cada varietat.
Seguint el mètode de la doble destil·lació, destil·lem i envellim per separat les holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als nostres productes.
El brandi Narciso envelleix un mínim de 5 anys en barriques de roure Limousin, en un procés totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L’operació d’assemblatge o blend, la mescla de diferents holandes, és artesanal i ens permet obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.
Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi Narciso pots seguir aquest enllaç.
Recomanem gaudir del brandi amb moderació.
Acompanyar amb xocolata.
Regalar a qualsevol persona amant del brandi, especialment indicat com a regal per a pares i per a barmans.