
Des de 1946 la família MASCARÓ ha tingut la cura de controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins a l’embotellat. Per això és que elaborem vins especialment concebuts per la seva destil·lació.
A la nostra destil·leria de Vilafranca del Penedès destil·lem pel mètode charentés de doble destil·lació, vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona.
La varietat presentada al Brandi Vintage és la parellada, típica de la zona del Penedès. Es un raïm de poc grau i alta acidesa, una bona base per a vins destinats a l’elaboració de brandi.
Les holandes han madurat en barriques de roure francès de 300 litres.
El Brandi MASCARÓ Vintage vol mostrar la variabilitat de les diferents anyades d’holandes. Cada lot d’elaboració té unes característiques diferents depenent de la varietat i l’anyada: estem davant d’un Brandi per a sumilleres.
CATA
Color ambre amb matisos daurats.
Delicat aroma a vainilla, cafè i avellana sobre fons de fí destil∙lat.
En boca és equilibrat, especiat amb fins matisos de fusta.
Llarga i elegant presència en boca.
SERVEI
Entre 16ºC i 18ºC
El raïm que utilitzem pels nostres brandies es premsa i es vinifica al nostre celler de forma diferent a la resta, ja que busquem vins de poc grau alcohòlic i alta acidesa amb les aromes pròpies de cada varietat.
Seguint el mètode de la doble destil·lació, destil·lem i envellim per separat les holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als nostres productes.
El brandi Narciso envelleix un mínim de 5 anys en barriques de roure Limousin, en un procés totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L’operació d’assemblatge o blend, la mescla de diferents holandes, és artesanal i ens permet obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.
Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi Narciso pots seguir aquest enllaç..
Recomanem gaudir del brandi amb moderació.
Acompanyar amb xocolata.
Regalar a qualsevol persona amant del brandi, especialment indicat com a regal per a pares i per a barmans.