Fine Marivaux
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat per controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya a l’ampolla. És per aquest motiu que elaborem vins especialment concebuts per la destil·lació.
En la nostra destil·leria situada a Vilafranca del Penedès destil·lem pel Mètode de Doble Destil·lació vins elaborats amb les varietats pròpies de la nostra zona. El destil·lat de vi rep el nom d’Holanda.
Els vins de diferents varietats es destil·len per separat, i envelleixen també per separat en barriques de roure francès de 300 litres.
A continuació el mestre destil·lador realitza la barreja dels diferents tipus d’Holandes, que faran possible la creació d’aquest Brandi tan personal.
TAST
Color àmbar amb matisos daurats.
Aromes intensos amb predomini de notes de criança (cacau i fruita confitada) sobre el fons de destil·lat net.
En boca és saborós, ferm i sec, amb bon equilibri i persistència.
SERVEI
Entre 16 i 18ºC
CONSUM
Excel·lent combinació amb cafè, tant a temperatura ambient com amb un glaçó de gel.
El raïm que utilitzem pels nostres brandies es premsa i es vinifica al nostre celler de forma diferent a la resta, ja que busquem vins de poc grau alcohòlic i alta acidesa amb les aromes pròpies de cada varietat.
Seguint el mètode de la doble destil·lació, destil·lem i envellim per separat les holandes (destil·lat de vi) de cada varietat i any, utilitzant una tècnica manual que ens permet aportar el segell propi de Mascaró als nostres productes.
El brandi V.O. envelleix un mínim de 3 anys en barriques de roure Limousin, en un procés totalment controlat per un enòleg de la família Mascaró.
L’operació d’assemblatge o blend, la mescla de diferents holandes, és artesanal i ens permet obtenir un brandi molt personal i apreciat dins la línia que els nostres clients esperen.
Per conèixer més sobre el procés d’elaboració del brandi V.O. pots seguir aquest enllaç.
Es pot consumir a temperatura ambient o amb un glaçó de gel.
Recomanem gaudir del brandi amb moderació.
Acompanyar amb xocolata.
Regalar a qualsevol persona amant del brandi, especialment indicat com a regal per a pares.