Pure
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat de controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins l’ampolla.
Els raïms que utilitzem per elaborar els vins base cava procedeixen de la nostra finca “Mas Miquel” situada a Aiguamúrcia (Tarragona). La recol·lecció és totalment manual i el trasllat fins al celler es realitza en petites caixes per protegir al màxim la qualitat del raïm.
Els raïms es premsen sencers, utilitzant només el most flor per a la elaboració del vi base cava. El most obtingut el fermentem a temperatura controlada per mantenir integrament els aromes.
El procés de segona fermentació i criança en ampolla fan que adquireixi l’estructura i la complexitat que caracteritzen un Cava d’alta qualitat.
El Cava Reserva MASCARÓ Brut Nature “Pure” al no portar licor d’expedició ens permet valorar el vi en totes les seves expressions i matisos. És el Cava en estat pur.
TAST
De color groc pàl·lid amb reflexos verdosos i aspecte brillant i cristal·lí. Les bombolles son fines i tenen un bon despreniment.
Elegant expressió de fruites amb notes netes de llevat fresc.
En boca és sec, tònic i equilibrat, amb estructura. Bona permanència en boca i final agradable.
SERVEI
Entre 6 i 8ºC
CONSUM
Per la seva elegància i frescor aquest és un cava ideal per prendre com aperitiu.
A Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen, per això el cava Reserva Brut Nature “Pure” s’elabora amb raïms procedents de la nostra finca “Mas Miquel”, inscrita a la D.O. Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat del producte que arriba a la taula del consumidor.
Processem les diferents varietats de raïm per a l’elaboració del cava Reserva Brut Nature Pure per separat, obtenint així, després de la fermentació alcohòlica, un vi base de parellada i de macabeu.
Un enòleg de la família Mascaró s’encarrega del cupatge, un procés d’autor que defineix la personalitat del cava Reserva Brut Nature “Pure”, al qual no s’afegeix licor d’expedició.
La criança del cava Reserva Brut Nature “Pure”, de com a mínim 2 anys, es realitza al cor del Penedès, en un bell edifci modernista de principis del segle passat situat a Vilafranca del Penedès, en els túnels subterranis de les nostres caves, construïdes als anys 40.
Si vols conèixer en profunditat com s’elabora el cava Reserva Brut Nature “Pure”, aquí podràs ampliar la informació sobre aquest elegant producte.
Recomanem gaudir del cava Reserva Brut Nature “Pure” amb moderació.