Rubor Aurorae
Aquest Cava és un bon exemple de la idoneïtat de la varietat Garnatxa per a la elaboració de caves rosats. Aquesta varietat ens proporciona la frescor, la fruitositat i la vinositat que creiem ha de tenir un Cava rosat.
El procés de segona fermentació i criança en ampolla ens proporciona la estructura i complexitat que caracteritzen un Cava rosat d’alta qualitat.
El Cava Rosat MASCARÓ Brut “Rubor Aurorae” és elegant, té bona estructura i un final harmònic.
TAST
De color cirera, que recorda el rubor amb el que es tenyeix el cel durant l’aurora. Aspecte cristal·lí amb bombolles fines de bon despreniment.
En nas és afruitat (cireres, gerds) i golós.
En boca és sec, amb un bon atac i cos. És tònic i equilibrat, amb estructura, bona permanència en boca i ampli final.
SERVEI
Entre 6 i 8ºC
CONSUM
Cava ideal per prendre durant l’aperitiu o com a copa entre amics.
És també una molt bona elecció per acompanyar plats suaus amb salses làctiques, arrossos i foie.
Elaborem el cava rosat amb raïms procedents de la nostra finca Mas Miquel, inscrita a la DO Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat del producte final.
El cava rosat Rubor Aurorae s’elabora amb garnatxa 100%, que processem al nostre celler ubicat al Penedès per obtenir el vi base amb el qual s’elabora aquest original cava.
La criança del cava rosat Rubor Aurorae, de com a mínim 12 mesos, es realitza al cor del Penedès, en un bell edifci modernista de principis del segle passat situat a Vilafranca del Penedès, en els túnels subterranis de les nostres caves, construïdes als anys 40.
Si vols conèixer en profunditat com s’elabora el cava rosat Rubor Aurorae, aquí podràs ampliar la informació sobre aquest producte de Mascaró.
Recomanem gaudir del cava rosat Rubor Aurorae amb moderació.
Fer una copa amb els amics.