![]() |
![]() |
![]() Gin9
|
![]() Marc Mascaró
|
![]() |
![]() |
|
- Els destil·lats de Mascaró, qualitat i origen dins l’ampolla
- Una llarga tradició en el món dels destil·lats
La nostra vocació pels productes d’alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura expecionals destil·lats i espirituosos (ginebra, orujo, destil·lat de cacao, etc.) amb una personalitat pròpia.
Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, els destil·lats de Mascaró són productes d’alta qualitat i amb una acurada selecció de les matèries primeres. En l’elaboració dels notres destil·lats busquem sempre productes naturals, el més propers possible al nostre entorn, i cuidem cada detall al llarg de tot el procés d’elaboració.
La maceració, la destil·lació i l’envelliment són processos en els que busquem la màxima expressió i harmonia en els nostres destil·lats, productes excepcionals i únics que elaborem en la nostra destil·leria, ubicada a Vilafranca del Penedès, una de les poques destil·leries víniques que hi ha a Catalunya.
La ginebra premium Gin 9, el nostre gin destil·lat, estil London Dry Gin, està elaborat estrictament amb ginebró sense l’adició de botànics. Aquest fet el fa molt versàtil i el converteix en una molt bona base per a la cocteleria moderna
El destil·lat de cacau o el marc són també destil·lats autèntics bon reflex del nostre estil. El marc l’obtenim de la destil·lació de la brisa fresca del raïm de les nostres finques, i l’envellim com a mínim durant 6 anys en barriques de roure francès de tipus Limousin. I el destil·lat de cacau KKO, és una elaboració de Mascaró conjuntament amb Enric Rovira, reconegut mestre xocolater de Barcelona, creant un producte que recull tota l’essència d’aquest fruit.
Si vols conèixer més sobre el procés d’elaboració dels destil·lats de Mascaró pots seguir aquest enllaç.