Casa  /   DESTIL·LATS
  • Mascaró
  • You can enter slide name here

Gin9

Marc Mascaró

La nostra vocació pels productes d’alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura expecionals destil·lats i espirituosos (ginebra, orujo, destil·lat de cacao, etc.) amb una personalitat pròpia.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, els destil·lats de Mascaró són productes d’alta qualitat i amb una acurada selecció de les matèries primeres. En l’elaboració dels notres destil·lats busquem sempre productes naturals, el més propers possible al nostre entorn, i cuidem cada detall al llarg de tot el procés d’elaboració.

La maceració, la destil·lació i l’envelliment són processos en els que busquem la màxima expressió i harmonia en els nostres destil·lats, productes excepcionals i únics que elaborem en la nostra destil·leria, ubicada a Vilafranca del Penedès, una de les poques destil·leries víniques que hi ha a Catalunya.

La nostra tradició en l’elaboració de destil·lats ens permet oferir una varietat de begudes premium sempre lligades al nostre entorn i elaborades de forma molt natural. Així, gran part dels processos a Mascaró es realitzen de forma artesanal i molts dels acabats dels nostres productes es porten a terme manualment.

La ginebra premium Gin 9, el nostre gin destil·lat, estil London Dry Gin, està elaborat estrictament amb ginebró sense l’adició de botànics. Aquest fet el fa molt versàtil i el converteix en una molt bona base per a la cocteleria moderna

El destil·lat de cacau o el marc són també destil·lats autèntics bon reflex del nostre estil. El marc l’obtenim de la destil·lació de la brisa fresca del raïm de les nostres finques, i l’envellim com a mínim durant 6 anys en barriques de roure francès de tipus Limousin. I el destil·lat de cacau KKO, és una elaboració de Mascaró conjuntament amb Enric Rovira, reconegut mestre xocolater de Barcelona, creant un producte que recull tota l’essència d’aquest fruit.

Si vols conèixer més sobre el procés d’elaboració dels destil·lats de Mascaró pots seguir aquest enllaç.