EL NOU VERMUT SISET DE MASCARÓ JA ESTÀ AL MERCAT
Després d’un any de treball intens, per fi ha sortit al mercat el nostre vermut “Siset”.
Aquest vermut premium rendeix homenatge a Narcís Mascaró Marcé, el fundador de la nostra empresa i l’avi de Montserrat Mascaró, actual enòloga y directora de Mascaró. El Sr. Narcís, un home culturalment molt inquiet, era conegut familiarment com “Siset”. Les seves dues grans passions van ser l’art i la història. Aquest sentit estètic el va portar a elaborar un cava i uns destil·lats molt inspirats en el “bon fer” que va descobrir en els seus viatges a França. Per això va iniciar la destil·lació d’holandes per a l’elaboració de brandies en alambins de coure a l’estil charentais, creant un estil clàssic i elegant, seguint el segell dels nostres destil·lats.
El vermut Siset està elaborat amb vi blanc de Parellada, varietat que tenim plantada a la nostra finca Mas Miquel, a Aiguamúrcia, i que anteriorment va ser propietat dels monjos del proper monestir cistercenc de Santes Creus.
Aquest vi es fortifica amb “holandes” envellides de brandi Narciso, elaborades a partir de la varietat “Ugni Blanc” i està aromatitzat amb herbes y especies entre les que es troba el donzell, planta del gènere artemisa de gust amargant, gingebre, pell de taronja i altres botànics que contribueixen a la fórmula secreta i original d’aquest vermut.
“Siset” es presenta amb una etiqueta d’estil vintage que recorda la tradició i la modernitat i que inclou un petit dibuix amb la caricatura original de l’avi Siset. Aquesta caricatura va ser realitzada el 1951 pel dibuixant Romà Bonet, conegut com “Bon”.
Fer el vermut suposa un moment de convivència amb familiars i amics i forma part d’una costum molt mediterrània. No ho dubtis i gaudeix d’aquest estiu amb un vermut “Siset”!