Casa  /   EMPRESA

Des de fa tres generacions la família MASCARÓ ens dediquem a l’elaboració de destil·lats, caves i vins d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a MASCARÓ creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.

Per això tots els vins i caves que el·laborem procedeixen de raïms de la nostra finca Mas Miquel, inscrita a la DO Penedès i a la DO Cava, fet que ens permet controlar tot el procés d’elaboració i garantir l’alta qualitat del resultat final.

La nostra vocació pels productes d’alta qualitat ens ha portat a convertir-nos en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura excepcionals destil·lats i espirituosos (brandys, gin, licor de taronja, etc.) amb una personalitat pròpia.

Les caves i la destil·leria de MASCARÓ, ubicades a Vilafranca del Penedès, a 48 km de Barcelona, són l’escenari perfecte per a l’elaboració dels nostres destil·lats, caves i vins des del 1946.

Des del cor del Penedès exportem els nostres productes a més d’una desena de països (EEUU, Noruega, Lituània, Xina, Suïssa, Alemanya, Bèlgica, entre d’altres) i treballem amb passió per oferir al consumidor i al públic especialitzat (sumillers, barmans, professionals de la cocteleria, etc.) productes únics i sorprenents.

L’estil personal de cadascun dels nostres productes es basa en el respecte al caràcter propi , l’ús de productes naturals i l’atenció al detall al llarg de tot el procés d’elaboració.

Per conèixer més sobre MASCARÓ, la nostra història i instal·lacions, pots concertar una visita aquí  i per descobrir l’àmplia varietat dels nostres destil·lats, vins i caves, pots visitar la nostra secció de productes.

El MASCARÓ és un ornament arquitectònic, decoratiu, que s’ha usat al llarg de la història per embellir els edificis o enaltir les fons, conferint a l’arquitectura un tret d’humanitat.

L’elecció del nostre símbol va sorgir buscant la idea d’un ésser mitològic i fantàstic, meitat home i meitat lleó. D’una banda, el lleó ens suggereix força, sobirania i bellesa i, de l’altra, l’home representa la intel·ligència i la sensibilitat.

El nostre MASCARÓ simbolitza l’energia aplicada a la creació i és obra de Lluís Hortalà, escultor nascut a Olot (Girona).