Casa  /   ESPIRITUOSOS
  • Mascaró
  • You can enter slide name here

Brandi X.O. Ego

Brandi Narciso Unusual Blend

Brandi V.O. Fine Marivaux

Brandi Vintage

Brandi X.O. Cuvée Millenium

Gin 9 Mascaró

Mascaró Orujo Marc

Licor de Taronja

Karesia

Comprar Online

Les begudes espirituoses de Mascaró (brandi, gin destil·lat, licor de taronja, orujo i licor de cacau) són productes d’alta qualitat i amb una marcada personalitat.

Seguint la nostra vocació d’oferir una gama complerta de productes, ens hem especialitzat en la destil·lació i elaboració de begudes espirituoses, aplicant tant les tècniques de maceració com la destil·lació, utilitzant sempre productes naturals.

Una acurada selecció de les matèries primeres, que sempre busquem en el nostre entorn més proper, confereix un caràcter únic a les begudes espirituoses que elaborem en la nostra destil·leria vínica, ubicada a Vilafranca del Penedès.

Com els antics alquimistes, hem estudiat i investigat fins a esdevenir experts en la destil·lació i elaboració de begudes espirituoses com el brandi i hem descobert que el millor és sempre el més natural. Per això afegim molt poc caramel i sucre als nostres brandies, que envelleixen un mínim de 3 anys en barriques de roure francès.

El gin destil·lat de Mascaró, estil London Dry Gin, està elaborat estrictament amb ginebró sense l’adició de botànics, fet que el fa molt versàtil i el converteix en una bona base per a la cocteleria moderna.

El nostre licor de taronja guarda l’essència d’aquest fruit tan mediterrani en estar elaborat amb diferents tipus d’escorces de taronges, algunes provinents d’arbres propis.

El destil·lat de cacau o l’orujo son també destil·lats autèntics bon reflex del més pur estil Mascaró, on cuidem cada detall al llarg de tot el procés d’elaboració.

A la nostra destil·leria ubicada a Vilafranca del Penedès, una de les poques destil·leries víniques que hi ha a Catalunya, elaborem begudes espirituoses i destil·lats provinents dels vins de les nostres finques, ubicades al Penedès.

La maceració, la destil·lació i l’envelliment són processos en els que busquem la màxima expressió i harmonia en les nostres begudes espirituoses, que realizem amb cura i, en gran part, amb processos artesanals.

A Mascaró l’operació d’assemblatge de les begudes espirituoses i destil·lats és artesanal i ha estat sempre realitzada per un membre de la família amb gran atenció i professionalitat, per tal d’obtenir productes tan personals com el brandi, molt apreciats dins la línia que els nostres clients esperen.

Per conèixer més sobre el procés d’elaboració de begudes espirituoses a Mascaró pots seguir aquest enllaç.

Les begudes espirituoses de Mascaró són ideals tant per gaudir soles, com amb diferents creacions de combinats i cocteleria.