Casa  /   LICORS

Licor de Taronja

Karesia

Des de fa tres generacions la família Mascaró ens dediquem a l’elaboració de licors destil·lats d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.

A Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen, per això realitzem una acurada selecció de les matèries primeres, buscant sempre productes naturals, el més propers possible al nostre entorn, i cuidem cada detall al llarg del procés d’elaboració dels nostres licors destil·lats.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i seguint la nostra vocació pels productes d’alta qualitat, ens hem convertit en mestres de la destil·lació, elaborant amb productes naturals i amb molta cura expecionals licors destil·lats, com el Gran Licor de Taronja, amb personalitat pròpia.

L’atenció en els detalls i el control de tot el procés d’elaboració per part d’un enòleg de la família, garanteix l’excepcionalitat dels nostres licors destil·lats i el manteniment d’una línia de producte que satisfa els alts nivells d’exigència dels consumidors.

Els licors destil·lats són begudes espirituoses amb un contingut mínim de sucre de 100g per litre i obtingudes per aromatització d’un alcohol pel qual només utilitzem, en el nostre cas, productes naturals.

Els licors destil·lats de Mascaró són fruit de la investigació i recuperació d’antigues receptes familiars, com el Gran Licor de Taronja, que elaborem a partir de la fórmula original creada per Narcís Mascaró, fundador de Mascaró l’any 1946.

Aquest licor guarda l’essència del fruit mediterrani en estar elaborat amb diferents tipus d’escorces de taronges, algunes provinents d’arbres propis. Es tracta d’un producte ideal per a cocteleria, així com per a l’elaboració de postres i rebosteria.

La maceració, la destil·lació i l’envelliment són processos en els que busquem la màxima expressió i harmonia en els nostres licors destil·lats, productes únics i amb una marcada personalitat.

La nostra destil·leria, ubicada a Vilafranca del Penedès, és l’escenari perfecte per a l’elaboració dels nostres licors. Si vols conèixer més sobre el procés d’elaboració dels licors destil·lats de Mascaró pots seguir aquest enllaç.