
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat de controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins l’ampolla.
Per elaborar aquest vermut fem servir vi de la varietat Parellada que prové de la nostra finca “Mas Miquel”, antigament propietat dels monjos del veí Monestir Cistercenc de Santes Creus (Tarragona).
Per a l’elaboració hem fet servir holandes de la varietat Ugni Blanc envellides a les soleres de Narcís Mascaró, fundador de MASCARÓ.
El gust amargant i l’aroma característics del vermut els aporta un conjunt de botànics entre els que trobem el donzell , del gènere artemisa, el ginebró i la taronja entre d’altres.
CATA
Brillant i nítid de color caoba amb reflexes daurats i ambarins. Aspecte límpid i brillant.
En nas presenta notes d’herbes aromàtiques, gingebre, cafè, ginebró i un toc balsàmic.
Bona intensitat en boca amb un excel·lent equilibri entre acidesa i amargor. Dolcenc d’entrada, amb un final intens, llarg i fresc gràcies als tocs cítrics i d’espècies.
SERVEI
Entre 8ºC i 10ºC o afegint glaçons
CONSUM
Es pot consumir amb glaçons i un tall de taronja deshidratada. Ideal per a gaudir del moment de l’aperitiu o com base de còctels com l’Americano o el Negroni.
Un cop tenim el vi blanc base, el fortifiquem amb “holandes” elaborades a partir de la varietat Ugni Blanc.
Posteriorment, l’aromatitzem amb herbes y especies entre les que es troba el donzell, el ginebró, la pell de taronja i altres botànics que contribueixen a la fórmula secreta i original d’aquest vermut.
Es pot prendre amb gel i acompanyat de mitja rodanxa de taronja
Recomanem gaudir del vermut amb moderació.
“Siset” rendeix homenatge al Sr. Narcís Mascaró, fundador de l’empresa. És el nom amb el que es coneixia familiarment al Sr. Narcís Mascaró, fundador de l’empresa.