Des del 1946 la familia MASCARÓ s’ha preocupat de controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins l’ampolla.
El vermut és una infusió de vi amb herbes. Per elaborar el Siset utilitzem vi de la varietat Parellada que prové de la nostra finca “Mas Miquel” situada a Aiguamúrcia (Tarragona), antiga propietat dels monjos del proper Monestir Cistercenc de Santes Creus.
També utilitzem holandas de la varietat Ugni Blanc envellides a les soleres de Narcís Mascaró, fundador de Mascaró i conegut popularment com l’avi Siset.
El gust i l’aroma característic del vermut l’aporten un seguit d’espècies vegetals entre les que trobem el donzell, del gènere artemisa, el ginebró i la pell de taronja entre d’altres.
TAST
Brillant i nítid, de color caoba amb reflexes ataronjats..
Aromes de notes d’herbes, de regalèssia negra i lleuger toc balsàmic.
Bona intensitat en boca amb un bon equilibri entre acidesa i amargor. Dolcenc d’entrada, lleuger i elegant toc amargant al final. Excel·lent final, llarg, intens i fresc gràcies als aromes cítrics.
SERVEI
Entre 8 I 10 ºC o afegint glaçons
CONSUM
Es pot consumir amb glaçons i un tall de taronja. Ideal per gaudir del momento de l’aperitiu i com a base de còctels com l’Americano o el Negroni.
Un cop tenim el vi blanc base, el fortifiquem amb “holandes” elaborades a partir de la varietat Ugni Blanc.
Posteriorment, l’aromatitzem amb herbes y especies entre les que es troba el donzell, el ginebró, la pell de taronja i altres botànics que contribueixen a la fórmula secreta i original d’aquest vermut.
Es pot prendre amb gel i acompanyat de mitja rodanxa de taronja
Recomanem gaudir del vermut amb moderació.
“Siset” rendeix homenatge al Sr. Narcís Mascaró, fundador de l’empresa. És el nom amb el que es coneixia familiarment al Sr. Narcís Mascaró, fundador de l’empresa.