Blanc
Des del 1946 la família MASCARÓ s’ha preocupat de controlar la qualitat dels seus productes durant tot el procés d’elaboració, des de la vinya fins l’ampolla.
Els raïms que utilitzem per elaborar aquet vi procedeixen de la Nostra finca “Mas Miquel” situada a Aiguamúrcia (Tarragona), antiga propietat dels monjos que habitaven al Monestir Cistercenc de Santes Creus (Tarragona).
La verema és totalment manual i el trasllat del raïm fins al celler es realitza en caixetes per protegir al màxim la qualitat del raïm.
Els raïms es premsen sencers, utilitzant només el most flor per a la elaboració del vi. El most obtingut el fermentem a temperatura controlada per preservar tot el potent aroma d’aquesta elegant varietat.
TAST
Color groc palla amb reflexos verdosos. Aspecte net i brillant.
En nas és rodó i floral, amb notes de mare-selva, mantenint la frescor i netedat d’un vi jove.
En boca és suau i presenta un bon equilibri entre la fruitositat i l’acidesa. Bona estructura i excel·lent final.
SERVEI
Entre 10 i 12ºC
CONSUM
Per la seva fruitositat i fescor és un bon acompanyant de peixos, arrossos i plats elaborats amb aus.
Una manera original de gaudir d’aquest vi és acompanyant formatges tant curats com cremosos.