Casa  /   CAVA

Cava Gran Reserva Brut Nature Cuvée A.M.

Cava Reserva Brut Nature Pure

Cava Reserva Brut Nigrum

Cava Rosat Brut Rubor Aurorae

Cava Reserva Semi Sec Ambrosia

Comprar Online

Recollint el llegat dels nostres antecessors, creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen i per això el cava Mascaró s’elabora amb raïm procedent de les nostres vinyes a la finca “Mas Miquel”.

En l’elaboració dels caves, el procés de segona fermentació i criança en ampolla els proporciona l’estructura i la complexitat característiques del cava Reserva i Gran Reserva, insígnies de la nostra forma d’entendre el cava.

El cupatge del cava Mascaró és un procés d’autor que defineix la personalitat i complexitat dels nostres productes. Així, el Cuvée Antonio Mascaró és un cupatge de parellada (50%), macabeu (35%) i chardonnay (15%); el Pure, de parellada (80%) i macabeu (20%); el Nigrum i l’Ambrosia, de parellada (60%), macabeu (30%) i xarel·lo (10%); i el Rubor Aurorae, de garnatxa (100%).

Entenem que la feina ben feta és aquella que té cura de tots els detalls, per això un enòleg de la família controla tot el procés, des de la vinya a la taula del consumidor, garantint així la qualitat i personalitat pròpia dels nostres caves.

En la penombra de les caves, ubicades al centre de Vilafranca del Penedès, es forja el prestigi del cava Mascaró. Les ampolles descansen aquí un període mínim de 2 anys, per això tots els nostres caves són Reserva i Gran Reserva.

L’atenció i el saber fer en tot el procés d’elaboració, així com la llarga criança, donen complexitat al cava Mascaró, producte de qualitat amb una llarga tradició i reconeixement en el mercat.

Si t’interessa el proces d’el·laboració dels nostres caves i vols conèixer en profunditat com es produeix, aquí podràs ampliar la informació sobre aquest fascinant producte.

També et convidem a visitar les nostres instal·lacions i endinsar-te en els túnels subterranis de les caves Mascaró, que es conserven tal i com van ser construïdes als anys 40 al centre de Vilafranca del Penedès. Pots consultar els horaris de visita aquí.