Licor de taronja

L’essència de la taronja està a la seva pell

Essencial en cocteleria, imprescindible per la rebosteria.

El licor de taronja Mascaró s’elabora des del 1946 segons la fórmula dissenyada per Narcís Mascaró. La doble destil·lació de la pell de diferents tipus de taronges ens permet captar l’essència aromàtica d’aquesta fruita tan mediterrània. La seva intensitat transforma qualsevol còctel.

Elaboració

Grau: 40%.

Sucres:175 gr./l.

Harmonies

Molt versàtil en els seus usos tant en cuina i rebosteria com en l'elaboració de còctels.

Nota de tast

Visual: Transparent i cristal·lí.

Nas: Aroma intens i delicat que manté la frescor i notes fruitals pròpies de les taronges dolces i amargues utilitzades durant la destil·lació.

Paladar: Sec i saborós, amb notes cremoses i un toc de fusta. El fons és d’un bon destil·lat amb un llarg i agradable final.

Descobreix Mascaró

Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats

Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.

Montserrat Mascaró