Brandi Narciso

Un brandi de terrer

Seguint l’empremta del nostre fundador Narcís Mascaró elaborem aquest brandi a partir de raïm procedent de vinyes pròpies de la varietat Ugni Blanc.

L’elecció del bartender.

Narciso ha estat dissenyat de la mà dels bàrmans més reputats de Barcelona, que troben en els seus aromes afruitats i en la suavitat de la seva fusta l’aliat perfecte per a desenvolupar la seva creativitat.

Elaboració

Cupatge: 100% Ugni Blanc de vinyes pròpies.

Envelliment estàtic: Des de 2007 en botes roure francès.

Destil·lació: Doble destil·lació en alambins de coure.

Grau: 40%.

Harmonies

Sorprenent per la seva versatilitat en l'elaboració de còctels.

Nota de tast

Visual: Color ambarí amb matisos daurats.

Nas: Delicat aroma a vainilla i avellana finament torrada, amb tocs elegants, frescs i balsàmics.

Paladar: Ampli i harmòmic d'agradable presència en boca.

Descobreix Mascaró

Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats

Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.

Montserrat Mascaró
0
    0
    Cistella
    La teva cistella és buidaTornar a la botiga