Des de fa tres generacions la família MASCARÓ s’ha dedicat a la elaboració d’una gama completa de destil·lats a Vilafranca del Penedès.
Durant molts anys Antonio Mascaró va elaborar un Dry-Gin, fruit de la destil·lació d’alcohols fins aromatitzats amb baies de ginebre (Juniperus Communis) amb el que va saber guanyar-se l’apreci dels amants de l’emblemàtic Gin-Tonic.
Avui, el Gin 9, la London Dry Gin de MASCARÓ ressorgeix amb tota la seva esplendor, aromàtic, potent i sofisticat.
TAST
Color transparent.
En nas destaquen les notes clàssiques del ginebró que combina de manera aromàtica amb notes cítriques fresques.
En boca és saborós, especiat, amb fins matisos de ginebró mediterrani. El final recorda al pebre negre amb una llarga i agradable presència en boca.
SERVEI
Entre 16 i 18ºC
CONSUM
Gin sorprèn per la seva delicadesa i versatilitat, el que el fa ideal per la elaboració de còctels en totes les seves variants.
El nostre gin destil·lat, estil London Dry Gin, procedeix de la destil·lació d’alcohol fi aromatitzat amb ginebrons. Es tracta d’alcohol que sotmetem a diferents processos de destil·lació i filtrat en els alambins de coure de la nostra destil·leria, ubicada a Vilafranca del Penedès, una de les poques destil·leries víniques existents a Catalunya.
Posteriorment redestilem la barreja i la filtrem per obtenir una ginebra base d’entre 70 i 80 graus d’alcohol. Aquesta base es barreja amb aigua d’alta puresa abans de ser embotellada, de forma manual a les nostres instal·lacions, a 40 graus d’alcohol.
Recomanem gaudir de la ginebra premium Gin 9 amb moderació.
Regalar a qualsevol persona interessada en el fascinant món de la ginebra premium.