Marc Mascaró

L’expressió del raïm

La interpretació del nostre paisatge.

Aquest destil·lat que anomenem tant “Marc” com “Orujo” s’elabora a partir de la destil·lació de la brisa o residu del premsat del raïm. En la pell del raïm s’hi troben concentrades els aromes propis de cada varietat, i mitjançant la destil·lació s’obté un aiguardent que guarda tota aquesta expressivitat.
Marc Mascaró envelleix en barriques de roure francès per aconseguir un final rodó i vellutat.

Elaboració

Envelliment estàtic: 3 anys en barrica de roure francès.

Grau: 42%.

Sucres: 4 gr./l.

Harmonies

Com a digestiu i en l'elaboració de postres i còctels.

Nota de tast

Visual: De color groc daurat pàl·lid amb reflexos verdosos, net i brillant.

Nas: Aroma intens, amb matisos de fruita blanca, fons especia i de fruits secs.

Paladar: Sec i saborós, amb notes cremoses i un toc de fusta. El fons és el d’un bon destil·lat amb un llarg i agradable final.

Descobreix Mascaró

Tres generacions dedicades a elaborar els millors destil·lats

Ens dediquem a l’elaboració de destil·lats i caves d’alta qualitat, amb una clara vocació d’unir tradició i modernitat.

Recollint el llegat dels nostres antecessors i aportant creativitat i renovació, a Mascaró creiem que l’essència d’un producte es troba en el seu origen.

Montserrat Mascaró
0
    0
    Cistella
    La teva cistella és buidaTornar a la botiga